FIFA objavila impresivan podatak, u 2014. godini na transfere potrošeno 4 milijarde dolara!

Srijeda, 14. siječnja 2015. 17:50 Napisao/la  SC

Engleski klubovi potrošili najviše na svijetu: 1,2 milijarde dolara! Nije čudno da zadnjem premijerligašu ni jedan talijanski klub nije mogao parirati kada je odlučio kupiti Andreja Kramarića za 10 milijuna eura

Manchester City angažirao je reprezentativca Obale Bjelokosti Wilfrieda Bonyja (26), dosadašnjeg člana Swansea. Engleski prvak platio je Swanseu oko 35 milijuna eura odštete! U Engleskoj ne pitaju za cijene, u 2014. godini engleski klubovi potrošili su na transfere 1,2 milijarde dolara! Najviše na svijetu! Nije čudno da zadnjem premijerligašu ni jedan talijanski klub nije mogao parirati kada je odlučio kupiti Andreja Kramarića za 10 milijuna eura!

Cijene igrače na svjetskom tržištu ne padaju unatoč recesiji, FIFA je objavila fascinatan podatak: u 2014. godini u svijetu je na transfere potrošeno oko 4 milijarde dolara!

Što se zarade tiče, najviše su zaradili španjolski klubovi, točno 667 milijuna dolara. Najviše transfera odrađeno je tamo gdje ima najviše dobrih nogometaša, u Brazilu je obavljeno ukupno 1493 transfera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.