Fernando Torres nakon pet godina bez reprezentativnog poziva

Petak, 24. veljače 2012. 18:07 Napisao  Marko Babić

Izbornik Vincente del Bosque odlučio je izostaviti Torresa za prijateljski ogled protiv Venezuele koji je na rasporedu iduće srijede u Malagi

Fernando Torres, napadač Chelseaja, nakon pet godina nije dobio poziv za utakmicu španjolske reprezentacije. Izbornik Vincente del Bosque odlučio je izostaviti Torresa za prijateljski ogled protiv Venezuele koji je na rasporedu iduće srijede u Malagi. Del Bosque je ustvrdio da to ne znači da Torres neće biti dio Furije na EP-u gdje će Španjolska u skupini igrati protiv Hrvatske, Italije i Irske.

- Torres nije u dobroj formi i uvjereni smo da je za njega bolje da ne dolazi na ovaj susret. Jako ga poštujem i ovo mi je bila teška odluka, ali htio sam biti pravedan. U konačnici to ne znači ništa jer ovo nije popis za EURO - ustvrdio je Del Bosque.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.