Fernando Santos: Ronaldo je slobodan čovjek, to je njegov osobni intervju

Četvrtak, 17. studenog 2022. 14:17 Napisao/la  SC
Fernando Santos
Fernando Santos

Jasno da je portugalski izbornik Fernando Santos prije prve utakmice na SP-u protiv Nigerije najviše morao govoriti o Cristianu Ronaldu:

- Gubi puno tekućine, pati od gastroenteritisa i ne trenira. Sto posto sam siguran da neće biti spreman za Nigeriju, kazao je Santos.

Iskusni Santos ovako je odgovorio na pitanje je li bio prisiljen pozvati Ronalda, koji je van forme:

- Prisiljen? Ne radi se o tome da me se prisiljava. Ovo nije uvjet. Nitko nije prisiljen ništa učiniti ovdje. Možete me pitati da li bi Ronaldo trebao početi utakmicu na temelju na onome što je pokazao posljednjih tjedana na terenu! To vrijedi za Cristiana Ronalda i ostale igrače koji su u nacionalnoj momčadi. Njegove izjave ne prenose se na reprezentaciju, koliko ja znam, nije pričao o reprezentaciji, tako da je to osobni intervju koji trebamo poštovati. Ronaldo je slobodan čovjek. Buka i rasprave oko njega vode se izvan reprezentacije. To ne utječe na nas, kazao je Santos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.