Fernando Santos i Cristiano Ronaldo ne razgovaraju nakon SP-a u Kataru

Srijeda, 08. studenog 2023. 14:11 Napisao/la  SC
Fernando Santos  i Cristiano Ronaldo ne razgovaraju nakon SP-a  u Kataru

Fernando Santos jedan je od najboljih portugalskih izbornika svih vremena, postao je europski prvak s momčadi koju je na terenu predvodio Cristiano Ronaldo.

Suradnja Santosa i Ronalda izgledala je bajkovito sve dok Ronaldo nije završio na klupi tijekom SP-a u Kataru.

Nije trebalo proći puno vremena da Santos postane bivši dok Ronaldo i dalje igra za reprezentaciju:

- Ne razgovaramo više. Ne znam koji je dan bio, ali nismo razgovarali otkako sam se vratio iz Katara. Ne, nema to nikakve veze s tim. Imao sam vrlo blizak odnos s Ronaldom, kaže Santos.

Bivši izbornik ovako objašnjava zašto Ronaldo u Kataru nije bio na potrebnoj razini:

- Počelo je sa smrću djeteta, a onda na sportskoj razini... Cristiano nije igrao u predsezoni, nije trenirao dva mjeseca, vratio se u Manchester, tamo nije igrao, svađao se sa Ten Hagom... Pokušavali smo ga u utakmicama prije Svjetskog prvenstva ubaciti u ritam, ali bio je u najgorem razdoblju karijere. Uopće nije imao ritma. Osjećao sam da je bolje za Portugal da ne igra. Bolje čak i za njega. Želio sam nekoga s drugim karakteristikama. Ponovo bih uradio isto. Na prvom mjestu mislim o ekipi koju treniram, kazao je Santos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.