Fabio Capello tvrdi da je Carlo Ancelotti najbolje rješenja za novog izbornika

Nedjelja, 12. studenog 2017. 19:24 Napisao/la  SC
Fabio Capello
Fabio Capello


Fabio Capello uključio se u medijsku kampanju za smjenom izbornika  Giampiera Venturu.

Italija je doživjela poraz (0:1) od Švedske u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija, uzvrat se igra u ponedjeljak.

Capello je prvo sam sebe eliminirao iz kruga kandidata za izbornika, bivši izbornik Engleske i Rusije.

- Ja sam svoje završio, Ancelotti je u najboljim godinama, ima veliko iskustvo i samo ne nedostaje da odradi ovaj posao da bi zaokružio svoj opus, rekao je Capello i kratko prokomentirao igru talijanske reprezentacije:

- Iznenadili su me naši igrači, poznati smo defenzivi, ali u postavljanju obrane morate znati što se događa ispred vas. Ako ste dobro organiizrani, možete zaustaviti Ronalda. Bila bi tragedija za Italija ne ode na SP u Rusiju, samo se jedno nismo kvalificirali, daleke 1958. godine, kada sam imao 12 godina. Problem talijanskog noogmeta je da mi uvijek možemo pronaći izgovor za ono što ne valja. Ako me ne možemo proizvoditi mlade igrače, kako to može Njemačka!? Umjesto toga mi stalno sve više uvozimo strane igrače, kaže Capello.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.