DUŠAN ANTIĆ Ocu se stanje baš popravilo kada su ga stavili na intezivnu njegu

Četvrtak, 16. travnja 2020. 20:00 Napisao/la  SC
Radomir Antić
Radomir Antić

Dušan Antić u razgovoru za španjolske medije opisao je posljednje dan preminulog oca:

- Baš mu se popravilo stanje, ali su ga onda stavili na intenzivnu njegu kako bi ga zaštitili od koronavirusa. Premjestili su ga, to mu nije odgovaralo i za dva dana je nestao... Tu bakteriju je dobio u subotu, a napustio nas je u ponedjeljak. Nismo se mogli ni oprostiti od njega na normalan način, kazao je sin Radomira Antića, jednog od najboljih sprskih trenera svih vremena koji je duboki trag ostavio u španjolskom nogometu.

Antić je jedini trener koji je vodio momčadi Atletica, Real Madrida i Barcelone.

- U ovom trenutku nedostaju mi prave riječi da se zahvalim svima koji su uputili izraze sućuti. Žao mi je što nas je napustio tako brzo i što nismo napravili posljednji ispraćaj kako dolikuje. Ali, kada se sve ovo završi, organizirat ćemo komemoraciju i sahranu koju Radomir Antić zaslužuje. Izrazi sućuti su bili nevjerojatni, stizali su sa svih strana i to ne samo od navijača, već i od drugih ljudi. Ne mogu se dovoljno zahvaliti za sve one riječi o mome tati. Moj otac je, znate, bio bolestan, ali nije djelovalo ozbiljno. Popravljalo mu se stanje, ali onda je dobio neku bakteriju koja postoji samo u bolnicama, rekao je Dušan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.