DIEGO MARADONA Nadam se da Leo Messi neće imati svoju večer u Napulju

Utorak, 25. veljače 2020. 21:07 Napisao/la  SC
Diego Maradona
Diego Maradona

Uoči utakmice između Napolije i Barcelone oglasio se nogometni bog, barem što se tiče navijača Napolija.

Diego Maradona igrao je za Barcelonu, ali je vrhunac karijere doživio u dresu Napolija, prema mnogima najbolji igrač svih vremena prije utakmkicu Napulju kazao je sljedeće:

- Napoli prolazi kroz komplicirano razdoblje, proživljava najtežu sezonu u 15 godina mandata De Laurentiisa. Utakmica protiv Barcelone bit će vrlo teška, u nogometu se prognoze mogu izjaloviti. Nadam se da će Napoli biti veliko iznenađenje i da usrećiti svoje navijače, rekao je Maradona i preskočio temu Leo Messi na svoj način:

- Nadam se da neće imati svoju večer ​​u Napulju, a što se tiče usporedbi: koliko su uopće relevantne usporedbe zadnjih 20 godina, kazao je Maradona o svom sunarodnjaku koji je za mnoge bolji igrač od njega

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.