PROBLEMI FURIJE  

Del Bosque: Brine me slaba forma Fernanda Torresa

Subota, 31. prosinca 2011. 13:00 Napisao  Marko Babić

Brine me slaba forma Fernanda Torresa, ne igra puno. David Villa nas je puno puta spasio i važan je za reprezentaciju. Liječnici su optimistični oko njegova oporavka - izjavio je španjolski izbornik

Vicente del Bosque, izbornik španjolske nogometne reprezentacije, u razgovoru za španjolski AS istaknuo je da je jako zabrinut zbog loše forme Fernanda Torresa uoči Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj 2012. na kojem će Španjolska igrati u skupini s Hrvatskom, Irskom i Italijom. Nakon što je prije godinu dana dres Liverpoola zamijenio onim Chelseaja, Torres nikako ne uspijeva pronaći formu zbog koje je bio jedan od ključnih igrala Furije u osvajanju europske i svjetske krune.

- Brine me slaba Torresova forma, ne igra puno. Do Europskog prvenstva ima još dosta vremena i nadam se da će se to promijeniti. Ako se to ne dogodi bit će to jako teško za Torresa koji zaslužuje respekt i naše povjerenje. Ako bude igrao i ako bude zdrav dobit će poziv za EURO - ustvrdio je Del Bosque koji ima problema s napadačima. Torres ne igra, David Villa je slomio nogu i pitanje je hoće li, i u kakvoj formi, biti spreman za EURO.

- Villa nas je puno puta spasio i jako je važan za reprezentaciju. Liječnici su optimistični kada je u pitanju njegov oporavak. Vidjet ćemo - zaključio je del Bosque.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.