Danijel Pranjić: Napisat ću knjigu o užasnoj priči na Cipru

Petak, 16. travnja 2021. 13:14 Napisao/la  SC

Svašta sam prošao u karijeri, nikad nisam plakao. Ipak, zaplakao sam poslije riječi koje su mi uputili ti momci kad smo se rastajali, rekao je Pranjić o svom boravku na Cipru

Danijel Pranjić
Danijel Pranjić Foto: Facebook

Danijel Pranjić, nekadašnji hrvatski reprezentivac, nogometaš, Osijeka, Dinama, Bayerna, Heereveena i Panathinaikosa, više nije igrač-trener ciparske Omonije Psevde.

Pranjić je ciparskog drugoligaša napustio u nevjerojatnim okolnostima, a čitavu priču iznio je za grčku Gazzettu.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac u Omoniu je otišao u srpnju 2020. godine.

- Napisat ću knjigu o ovoj užasnoj priči. Sve što su mi rekli kada sam dolazio pokazala se kao najobičnija laž.  Nisam imao pravu sliku o momčadi kad sam je preuzimao, apsolutno ništa nisam znao o obitelji koja vodi klub. Okrenuli su cijelo selo protiv mene, a završilo se tako što nisu platili apsolutno ništa za period u kojem sam radio u klubu, kazao je Pranjić.

- Zbog financijskih problema, igrači su izbačeni iz svojih kuća. Radio sam sve što sam mogao za njih. Neki nisu imali ni za prehraniti se pa sam im ja kuhao i spremao obroke. Davao sam im novac da imaju popiti kavu. Plaćao sam fizioterapeuta iz svog džepa, priča nevjerojatnu priču Pranjić, kojem je rastanak s igračima jako teško pao.

- Svašta sam prošao u karijeri, izgubio sam dva finala Lige prvaka. Nikad nisam plakao. Ipak, zaplakao sam poslije riječi koje su mi uputili ti momci kad smo se rastajali, rekao je Pranjić.

Inače, roditelji Danijela Pranjića žive na Viškovu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.