Dani Alves ostaje u zatvoru zbog seksualnog napada u Barceloni

Petak, 20. siječnja 2023. 12:18 Napisao/la  SC

Seksualni napad navodno se dogodio 30. prosinca u ranim jutarnjim satima u jednom noćnom klubu u Barceloni

Dani Alves
Dani Alves

Dani Alves, najtrofejniji nogometaš svijeta, ostat će u zatvoru zbog sumnje da je počinio sekusualni napad na jednu djevojku tijekom izlaska u noćni klub  u Barceloni.

Nogometaš koji je osvojio čak 43 trofeja tijekom svoje bogate igračke karijere, za vrijeme koje je najdublji trag ostavio u Barceloni za koju je igrao od 2008. do 2016. godine, odnosno 2021. i 2022. godine, suočen je s ozbiljnim optužbama za seksualno napastvovanje, a uhićen je u petak nakon što je u policijsku postaju došao dati iskaz.

Seksualni napad navodno se dogodio 30. prosinca u ranim jutarnjim satima.

Istražni sudac odbio je mogućnost da se Alves brani sa slobode, pa će brazilski reprezentativac, koji se u Barcelonu došao odmoriti nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru do daljnjega ostati u zatvoru.

Djevojka je nasrtaje Danija Alvesa odmah prijavila zaštitarima u klubu, sve je ponovila u iskazu policiji, koja je odmah po prijavi pokrenula istragu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.