Cristiano Ronaldo mogao postati najbolje plaćeni nogometaš na svijetu

Petak, 18. studenog 2022. 00:40 Napisao/la  SC

 Vjerujem da ću odraditi nevjerojatno Svjetsko prvenstvo, spreman sam fizički i psihički, rekao je Ronaldo

Cristiano Ronaldo  mogao postati najbolje plaćeni nogometaš na svijetu

Cristiano Ronaldo u razgovoru s Piersom Morganom potvrdio je da prošlog ljeta opet mogao postati najbolje plaćeni nogometaš na svijetu da je prihvatio ponudu jednog kluba iz Saudijske Arabije.

Nije htio imenovati klub koji mu ponudio dvogodišnji ugovor vrijedan nevjerojatnih 350 milijuna eura o čemu je prvi izvjestio portugalski CNN:

- Istina je, da... ali ono što novinari kažu je smeće, to da me nitko ne želi, to je potpuno pogrešno. Da budem iskren, bio sam sretan ovdje i motiviran da odradim sjajnu sezonu. Nastavljaju ponavljati da Cristiana nitko ne želi. Da ne žele igrača koji je prošle godine zabio 32 gola za reprezentaciju? I dalje vjerujem da mogu zabiti mnogo golova i pomoći momčadi, jer još uvijek vjerujem da sam dobar i sposoban pomoći reprezentaciji, čak i Manchester Unitedu. Naravno, kritika će uvijek biti, ah, on ima 37, nije isti. Ali želim vidjeti može li neki momak mojih godina održati razinu koju pokazujem. Da, u ovom trenutku se osjećam jako, jako dobro. Vjerujem da ću odraditi nevjerojatno Svjetsko prvenstvo, spreman sam fizički i psihički, rekao je Ronaldo.

Ponovio je da mu je žao što je odbio nastupiti protiv Tottenhama prošlog mjeseca, tvrdi da je njegova trodnevna suspenzija bila prestroga.

- Teško je reći sto posto posto, ali recimo da žalim. Osjećao sam se isprovociranim od strane trenera. Nije u redu da me trener stavi u igru tri minute. Žao mi je, nisam takav igrač. Znam što mogu dati za momčad. Mislim da je strategija kluba bila da tako reagiram. Bio sam jako, jako, jako razočaran komunikacijom Manchester Uniteda. Da budem iskren, nikad nisam imao problema ni s jednim klubom, ni s jednim trenerom, naglasio je Ronaldo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.