RONALDOVA ANTIKAMPANJA

Coca Cola izgubila milijarde

Utorak, 15. lipnja 2021. 22:54 Napisao/la  SC

Coca Cola jedan od glavnih sponzora UEFA-e

Coca Cola  izgubila milijarde
Foto: Marca

Cristiano Ronaldo postao je najveći neprijatelj  Coca Cole.

Nakon što je Ronaldo na presici prije utakmice protiv Mađarske demonstratIvno uklonio dvije boce Coca Cole ispred sebe, iskazavši prijezir prema kultnom gaziranom piću, Coca Cola je pretrpjela veliki gubitak.

Marca je objaviila da su Coca Coline dionice odmah nakon Ronaldove antikampanje pale sa 56.10 dolara na 55.22 dolara, time je vrijednost tvrtke pala sa 242 na 238 milijardi dolara što znači da gubitak iznosi 4 milijarde dolara.

Ronaldo ne krije da ne voli Coca Colu i ostala gazirana pića, Portugalac promovira zdravu hranu i piće.

Tijekom konferencije znakovito je dignuo bocu vode u zrak pokazujući što misli o Coca Coli, njegovoj djeci gazirana su pića zabranjena tema.

Coca Cola je jedan od glavnih sponzora UEFA-e, koja više o brine o zaradi nego o zdravlju igrača što se najbolje vidjelo u slučaju Christiana Eriksena.

Utakmica Danska - Finska nastavila se igrati čim je iz bolnice stigla službena potvrda je Eriksen preživio srčani zastoj na Parken stadionu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.