NEVJEROJATNA PONUDA Cristiano Ronaldo nije odbio postati najbolje plaćeni nogometaš na svijetu, vlasnik saudijskog Al Hilala otkrio zbog čega transfer nije realiziran

Srijeda, 28. rujna 2022. 15:50 Napisao/la  SC

Sa 125 mil. eura godišnje Cristiano Ronaldo bio bi bolje plaćen od Kyliana Mbappea, najbolje plaćenog nogometaša na svijetu

Cristiano Ronaldo nije odbio postati najbolje plaćeni nogometaš na svijetu, vlasnik saudijskog Al Hilala otkrio zbog čega transfer nije realiziran

Iz Saudijske Arabije stigla je potvrda da je Cristiano Ronaldo ljetos u 37. godini mogao postati najbolje plaćeni nogometaš na svijetu.

Portugalski CNN tada je objavio vijest da je Ronaldo odbio ponudu ukupno vrijednu oko 300 mil. eura.

Manchester United trebao je dobiti 35 mil. odštete, menadžer Jorge Mendes zaradio bi 24 mil. eura, a Ronaldo bi za dvije sezone zaradio nevjerojatnih 250 mil. eura.

Sa 125 mil. eura godišnje Ronaldo bi bio bolje plaćen od Kyliana Mbappea, koji prema novom ugovoru s PSG-om zarađuje oko 100 mil. eura čime je postao najbolje plaćeni nogometaš na svijetu.

Vijest je bila djelomično točna, Ronaldo nije odbio ponudu:

- Da, pregovarali smo s Ronaldom. Problem nije bio novac ili dogovor, jer Al Hilal može dovesti najveće zvijezde na svijetu. Problem nam je napravio Sud za sportsku arbitražu, koji nam ne dozvoljava da registriramo igrače. Bez obzira na to nismo prestali pregovarati s igračima. Moramo određene stvari odgoditi sve dok nam zabrana ne bude ukinuta, rekao je vlasnik saudijskog Al Hilala Fahad ben Nafel.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.