CRISTIANO RONALDO Juventusove dionice na burzi skočile 5,89 posto, R. Madrid načelno pristao

Četvrtak, 05. srpnja 2018. 08:46 Napisao/la  SC

Sastanak između Florentina Pereza i Jorgea Mendesa, agenta koji zastupa Ronalda, ukazuje da bi konačna odluka trebala biti donesena vrlo brzo

CRISTIANO RONALDO Juventusove  dionice na burzi skočile 5,89 posto, R. Madrid načelno pristao

 

Cristiano Ronaldo je na izlaznim vratima Santiaga Bernabea.

Sa španjolskih i talijanskih naslovnica nekoliko dana ne silaze spekulacije da Ronaldo odlazi u Juventus, koji je Ronaldu ponudio 120 mil. eura plaće za četiri sezone.

Za igrača u 33. godini, ponuda izgleda kao dobitak na lutriji!

Međutim, Ronaldo između redaka poručuje da novac nije glavni razlog njegova nezadovoljstva u Madridu.

Dojam da se više ne osjeća poželjnim upotpunjuju višemjesečni pregovori s Florentiom Perezom oko povećanja plaće, Ronaldo očito ima dojam da Perez ima drugačije planove za budućnost.

Njegovo vrijeme polako prolazi, a Neymar stalno dolazi!

Vijest da je u srijedu navečer ili u četvrtak ujutro zakazan sastanak između Pereza i Jorgea Mendesa, agenta koji zastupa Ronalda, ukazuje da bi konačna odluka trebala biti donesena vrlo brzo.

Budući da se medijska trakavica o Ronaldu provlači više od šest mjeseci, Perez želi što prije prekinuti medijske spinove i spekulacije koje narušavaju pozitivnu atmosferu.

Ronaldo mjesecima iskazuje nezadovoljstvo, Perez je pri kraju sa strpljenjem, Ronaldo je još u travnju izjavio da je od malih nogu navijao za Juventus...

U srijedu su dionice Juventusa na burzi skočile 5,89 posto, Real Madrid neslužbeno je spreman prihvatiti 100 mil. eura odštete za Ronalda, koji će u 33. godini zarađivati 30 mil. eura godišnje...

Sve se posložilo...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.