Cristiano Ronaldo danas bi trebao debitirati, stadion rasprodan

Četvrtak, 05. siječnja 2023. 12:07 Napisao/la  SC

Ronaldo je suspendiran kao igrač Manchester United, engleski mediji tvrde da je suspenzija na snazi bez obzira što je Ronaldo otišao iz Engleske

Cristiano Ronaldo danas bi trebao debitirati, stadion rasprodan

Od 16 sati u četvrtak počinje utakmica 12. kola saudijskog prvenstva između Al Nassra i Al Taee.

Stadion u Rijadu je rasprodan iako nekoliko sati prije utakmice još uvijek nije službeno potvrđeno da će Ronaldo u četvrtak debitirati.

Prvo, saudijske novine Al-Riyadiah prenijele su izjavu trenera Rudija Garcije, koji je naglasio da se Ronaldo prvo mora fizički spremiti da bi mogao igrati.

To znači da bi danas Ronaldo mogao igrati revijalno, tek toliko da ga navijači vide na terenu.

Drugo, Ronaldo je suspendiran kao igrač Manchester Uniteda zbog nesportskog ponašanja nakon utakmice protiv Evertona, kada je razbio telefon jednom navijaču na Goodison Parku.

Prema engleskim medijima, suspenzija prema pravilima FIFA-e  na snazi je bez obzira na to što je Ronaldo otišao iz Engleske.

Treće, Al Nassr još uvijek službeno nije raskinuo ugovor ni s jednim stranim igračem čim bi oslobodio mjesto u proračunu za Ronaldovu astronomsku plaću.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.