Christian Eriksen prvi put se oglasio na društvenim mrežama

Utorak, 15. lipnja 2021. 09:42 Napisao/la  SC
Christian Eriksen prvi put se oglasio na društvenim mrežama

Christian Eriksen prvi put se oglasio na društvenim mrežama otkada je hospitaliziran, na Instragramu je objavio fotografiju i napisao sljedeće:

Pozdrav svima. Veliko hvala na nevjerojatnim porukama podrške koje sam dobio iz cijelog svijeta. To mnogo znači meni i mojoj obitelji. Ja sam dobro s obzirom na okolnosti. Moram još obaviti neke pretrage u bolnici, ali se dobro osjećam. Sada ću navijati za suigrače iz reprezentacije u idućim utakmicama. Igrajte za cijelu Dansku, poručuje Eriksen.

Danski reprezentativac srušio se u 42. minuti utakmice Danska - Finska zbog srčanog zastoja, brzom intervencijom medicinskog osoblja reanimiran je na travnjaku Parken stadiona i odmah prebačen u bolnicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.