ŠPANJOLSKI VRATAR POZVAO NA OPREZ PROTIV HRVATSKE

Casillas: Respektiramo sve protivnike u skupini

Petak, 02. prosinca 2011. 23:20 Napisao  Marko Babić

Igramo protiv Italije, Irske i Hrvatske i niti jednu od te tri utakmice ne smijemo shvatiti olako - izjavio je vratar španjolske reprezentacije

Oćekuje odličan nogomet - Iker Casillas
Oćekuje odličan nogomet - Iker Casillas Foto: www.deportespain.com

Iker Casillas, vratar španjolske nogometne reprezentacije koja će na EURO-u iduće godine igrati u skupini C s Italijom, Hrvatskom i Irskom, pozvao je suigrače da ne podcijene protivnike.

- Igramo protiv Italije, Irske i Hrvatske i niti jednu od te tri utakmice ne smijemo shvatiti olako. U svakom susretu moramo pokazati veliku dozu profesionalizma - ustvrdio je vratar madridskog Real na svojoj facebook stranici. Casillas sa 127 nastupa je igrač s najviše utakmica u povijesti u dresu španjolske reprezentacije.

- Svaka utakmica bit će kao da branimo naslov europskog prvaka kojega smo osvojili prije četiri godine. Bit će to sjajan turnir, ima puno odličnih ekipa koje će pružiti sjajan nogomet - zaključio je Iker Casillas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.