Barcelona definitivno odustala od Danija Olma, rok istječe u subotu

Srijeda, 17. srpnja 2024. 16:57 Napisao/la  SC

Medijske spekulacije da Olma silno žele Manchester City i Bayern nisu zaživjele

Barcelona definitivno odustala od Danija Olma, rok istječe u subotu

Dani Olmo jedan od najzanimljivijih igrača na europskom tržištu.

Novom europskom prvaku cijena je fiksna do subote, kada istječe rok do kojega neki klub može otkupiti Olmov ugovor za 60 mil. eura!

Od nedjelje ujutro cijenu određuje RB Leipzig, Olmov ugovor traje do ljeta 2027. godine.

Španjolski reprezentativac na netom završenom europskom prvenstvu imao je sreću dokazati visoku klasu nakon što se ozlijedio Pedri, Olmo je u završnici prvenstva bio jedan od najboljih igrača novog europskog prvaka.

Jasno da ima dosta klubova koji žele dovesti Olma, koji bi se najradije vratio u Barcelonu iz koje je kao dječak otišao u Dinamo.

Međutim, nekoliko dana do isteka roka Barcelona je definitivno odustala od Olma, katalunjski klub ne može platiti 60 mil. eura s obzirom na labavu financijsku konstrukciju.

Medijske spekulacije da Olma silno žele Manchester City i Bayern također nisu zaživjele, oba kluba imali su dovoljno vremena i novaca aktivirati otkupnu klauzulu da su htjeli.

City traži eventualnu zamjenu za Kevina De Bruynea što 26-godišnji Olmo ne može biti, Bayernu je prioritet Xavi Simons, 21-godišnji Nizozemac igrao je za RB Leipzig kao posuđeni igrač PSG-a.

Jedini klub koji iskazuje konkretni interes je Atletico, ali Olmo ne želi u Madrid ako ne mora.

Za igrača poniklog u La Masiji odlazak u Madrid protivan je kućnom odgoju.

Vrijeme brzo prolazi, Dinamo još svega nekoliko dana ima priliku zaraditi 20 posto od Olmova transfera ovog ljeta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.