Antonio Cassano: U Madridu sam dobio 14 kilograma, jeo sam Nuttelu iz staklenke

Petak, 29. siječnja 2021. 10:12 Napisao/la  SC
Antonio Cassano
Antonio Cassano

Antonio Cassano jedan je od najvećih nerealiziranih talenata talijanskog nogometa.

Cassano je svojedobno iskazivao potencijal igrača koji će obilježiti povijest nogometa, nikada nije ušao u društvo velikana zbog kontroverznog karaktera.

O kakvom je karakteru riječ, progovorio je sam Cassano:

- Kad sam stigao u Real Madrid, smršavio sam 12 kilograma! Tada je stigao Cannavaro i ja sam se ponovo udebljao. Jedan od sponzora Real Madrida bila je Nutella, svaki mjesec su nam davali pet kilograma. Kada je Capello bio trener, postigao sam dva pogotka u dvije utakmice, osjećao sam se kao da sam kralj svijeta. Zamijenio me u prvom poluvremenu protiv Lyona, borio sam se s njim iako je on osoba koju stvarno volim. Izbacio me iz momčadi i u sedam mjeseci dobio sam 14 kilograma. Jeo sam Nutellu ravno iz staklenke, rekao je Cassano.

Za Real Madrid odigrao je samo 29 utakmica.

Između ostalog, tijekom karijere igrao je za Romu, Milan, Inter...

U svim klubovima iskazivao je slične slabosti zbog kojih nije uspio održavati kontinuitet forme.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.