Albanija Ultrasi poručili majkama srpskih navijača da će se njihovi sinovi vratiti u kovčegu

Četvrtak, 23. travnja 2015. 21:26 Napisao/la  SC

Vjerovali smo protivnicima, kao što nam tradicija nalaže. Međutim, oni su nas oni prevarili i zato ćemo ih čekati. Dočekaćemo ih kako zaslužuju. Prebićemo ih, a polovinu zapaliti, kaže vođa albanskih ultrasa


Vođa navijačke skupine Albanija Ultas, Indrit Murati, zaprijetio je da će srpski navijači biti ubijeni ako dođu na utakmicu između Albanije i Srbije u kvalifikacijama za EP 2016., koja se igra 8. listopada u Elbasanu.

Murati je za albanske medije govorio o prekinutom meču između Srbije i Albanije u Beogradu i uzvratnoj utakmici u Elbasanu:

- Osigurao sam kartu za taj meč, ali mi nisu dali da prijeđem granicu. Razočaran sam se vratio u Tiranu i na stadionu Majka Tereza gledao prijenos kada je dron doletio na stadion. U tom trenutku sam osetio ponos, ponos i samo ponos i počeo sam plakati Krenule su mi i suze radosnice. FS Srbije nam je zabranio da dođemo na utakmicu u Beograd. A srpski navijači su napali naše igrače. Savjetujem majkama srpskih navijača da ne puštaju svoju djecu u Albaniju, jer će se u suprotnom vratiti u kovčegu. Vjerovali smo protivnicima, kao što nam tradicija nalaže. Međutim, oni su nas oni prevarili i zato ćemo ih čekati. Dočekaćemo ih kako zaslužuju. Prebićemo ih, a polovinu zapaliti. Tu mislim na navijače, a ne na nogometaše, otvoreno prijeti Murati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.