Ronaldo je najjači marketinški potez saudijskog princa Mohammada Bin Salmana

Subota, 31. prosinca 2022. 09:27 Napisao  I. V.

Ronaldo za rekordnu kompenzaciju pristao odrađivati nogomet ispod razine jednog od najboljih napadača svih vremena

Ronaldo je najjači marketinški potez saudijskog princa Mohammada Bin Salmana

Cristiano Ronaldo postao je najplaćeniji nogometaš na svijetu kada je potpisao za najslabiji klub u karijeri!

Najbolji strijelac svih vremena odlučio je u smiraju karijere otići u Saudijsku Arabiju, potpisao je za Al Nassr gdje će zaraditi najmanje 400 mil. eura za dvije godine.

Saudijska liga medijski više neće biti ista, Ronaldov dolazak prije svega marketinški je potez države koja želi postati domaćin Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Al Nassr je samo poluga u rukama državnog poglavara, saudijskog princa Mohammada Bin Salmana, koji je na istom tragu nedavno kupio Newcastle, koji je preko noći postao jedan od najbogatijih klubova na svijetu.

U Ronaldovu nogometu ubuduće će uživati navijači Al Nassra, netom prije 38. rođendana Ronaldo je za rekordnu kompenzaciju pristao odrađivati nogomet ispod razine jednog od najboljih napadača svih vremena.

Koliko je sportski postao nevažan na kraju karijere, najbolje je opisao sam Ronaldo.

Kada je Xavi u 35. godine potpisao za katarski Al Sadd, Ronaldo je ovako reagirao na jedan komentar današnjega trenera Barcelone:

- Zašto bi mi bilo bitno šta govori Xavi? Pa on igra u Kataru, znači potpuno je nebitan, rekao je tada Ronaldo.

Igrač koji je igrao za Sporting, Manchester United, Real Madrid i Juventus, u svjetskom nogometu ostao je bitan jedino kao brand.

Basnoslovnom mirovinom naplatio je ulaganje u svoju medijsku promociju.

Što je Ronaldo rekao o Xaviju možete čuti OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.