ANTONIO CASSANO

Ako je najbolji, zašto je otišao u PSG?

Četvrtak, 15. srpnja 2021. 11:40 Napisao/la  SC

 Donnarumma potpisao za PSG

Antonio Cassano
Antonio Cassano

Antonio Cassano na osebujan način prokomentirao je transfer Gianluigija Donnarumme:

- Ako je najbolji vratar na svijetu, zašto ga onda nisu tražili Bayern, Real Madrid i Barcelona? Manuel Neuer ima 36 godina, a ako je Donnarumma najbolji na svijetu, izazovi njega, Thibauta Courtoisa ili Ter Stegena. Uzmi njima mjesto ako si najbolji. Umjesto toga on je otišao u PSG, rekao je Cassano.

Cassano je nekadašnji talijanski reprezentivac, na vrhuncu obećavajuće karijere bio je igrač Real Madrida, ostao je dojam da tijekom karijere nije do kraja realizirao potencijale.

Najveći Cassanov problem bio je karakter prznice, koji ne preza ovako komentirati transfer talijanskog vratara.

Donnarumma je potpisao za PSG netom nakon što je postao prvi vratar u povijeti europskih prvenstava koji je proglašen najboljim igračem.

U PSG je došao kao slobodan igrač, godišnje će zarađivati oko 12 mil. eura i igrati u momčadi s Mbappeom, Neymarom, Di Marijom, Sergiom Ramosom, Wijnaldumom, Hakimijem, Verrattijem, Icardijem...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.