Srpski savez izrekao drakonske kazne za incident protiv Engleske u Kragujevcu

Četvrtak, 25. listopada 2012. 17:51 Napisao/la  SC

Nikola Ninković i Ognjen Mudrinski kažnjeni su sa godinu dana zabrane nastupa u svim nacionalnim uzrastima.  Srđan Maksimović, trener vratara i Andrej Milutinović, kondicijski trener, kažnjeni su s dvije godine zabrane obavljanja funkcija

Srbijanski nogometni savez izrekao je kazne za incident koji se dogodio na kvalifikacijskoj utakmici za EP mladih reprezentacija Srbije i Engleske. Nikola Ninković i Ognjen Mudrinski kažnjeni su sa godinu dana zabrane nastupa u svim nacionalnim uzrastima.  Srđan Maksimović, trener vratara i Andrej Milutinović, kondicijski trener, kažnjeni su s dvije godine zabrane obavljanja funkcija.

U priopćenju Srpski savez objasnio je da je da su članovi srpske reprezentacije kažnjeni zbog kršenja Etičkog kodeksa Nogometnog saveza Srbije, čime su narušili osnovne principe i postulate fair-playa. Ipak, u priopćenju je naglašeno da su za indicdent suodgovorni i nogometaši, te članovi stručnog stožera engleske reprezentacije, ali Srpski savez ih ne može kaziniti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.