Dejan Savićević, predsjednik NS-a Crne Gore: Regionalnu ligu je nemoguće organizirati!

Srijeda, 21. studenog 2012. 10:14 Napisao/la  Ivan Jelić

Srbija može računati na eventualni odlazak u Brazil jedino ako na proljeće u gostima pobijedi Hrvatsku, a to je iskreno teško za očekivati, objašnjava  prvi  čovjek crnogorskog nogometa


Među gostima seminara europskih trenera koji je održan u hotelu Le Meridien Lav bio je i predsjednik nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savićević. Rado je prozborio nekoliko rečenica s novinarima. Regionalna liga o kojoj se u posljednje vrijeme najviše priča zanimala je i predstavnike sedme sile koji su htijeli čuti mišljenje Savićevića:

- Regionalnu ligu je nemoguće igrati. Kao prvo, ona najprije mora imati svrhu postojanja i igranja. Sigurnosni aspekt je najvažniji a njega se ne može ispuniti. Kome to treba da se igra, da bi se samo igralo, a da na svakog navijača bude jedan policajac, objasnio je Savićević.

O izgledima Hrvatske da ostvari plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine prvi čovjek crnogorskog nogometa je dodao:

- Hrvatska je napravila veliki posao, Belgijanci su puno učinili pobjedom nad Srbijom u Beogradu. Srbija može računati na eventualni odlazak u Brazil jedino ako na proljeće u gostima pobjedi Hrvatsku, a to je iskreno teško za očekivati, zaključio je Savićević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.