Zlatko Dalić otkrio koliko je mogao zaraditi da nije odbio kinesku ponudu

Srijeda, 16. studenog 2022. 21:28 Napisao/la  SC

Izbornik priznao da je razmišljao o ostavci tijekom Europskog prvenstva koja se igralo prošle godine

Zlatko Dalić otkrio koliko je mogao zaraditi da nije odbio kinesku ponudu

Zlatko Dalić HRT-ovoj emisiji "U svom filmu" otkrio je da je nakon SP-2018. godine odbio ponudu koja se dobiva jednom u životu što se tiče novaca:

- Bilo je strašnih ponuda. Kinezi su došli po mene u Pariz i ponudili mi 10 milijuna eura neto po sezoni za tri sezone. Zahvalio sam im se i rekao da neću. Nije im to bilo jasno pa su se vratili nakon pola godine. Razgovarali smo dva dana i rekao sam da neću napustiti reprezentaciju jer je to moj narod i moja država i nema tih novaca. Razumjeli su to, otišli u London i uzeli Beniteza. Nikada nisam požalio, ponosan sam na tu odluku, kazao je Dalić.

Najveću krizu tijekom mandata proživljavao je tijekom Europskog prvenstva:

- Jednom sam razmišljao o ostavci. Bilo je to na Euru uoči presudne utakmice u grupi. Pobjeda nas vodi dalje, ako ne pobijedimo, ispadamo. Donio sam odluku da ću dati ostavku ako ne pobijedimo. Tako sam odlučio i samo tada sam razmišljao da odem iz reprezentacije. Nitko to nije znao, samo sam sebi tako rekao. Pobijedili smo Škotsku pa sam odustao od ostavke, rekao je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.