Zlatko Dalić: Borna Sosa neće biti na popisu za Europsko prvenstvo

Utorak, 11. svibnja 2021. 22:24 Napisao/la  SC

Nažalost za Sosu, Dalićeva je odluka ispravna, pojava Sose u kampu reprezentacije u ovom trenutku mogla bi poremetiti pozitivnu atmosferu

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

Zlatko Dalić brzo je odredio sudbinu Borne Sose!

Nakon što je u prvoj reakciji za Index rekao da će oduku o Sosi donijeti zajedno s čelnicima HNS-a, brzo se konzultirao s nekim iz HNS-a:

- Odlučio sam, prelomio sam tu odluku već danas i Borna Sosa neće biti na popisu Hrvatske na Europskom prvenstvu. Poštujem ga kao igrača, poštovao sam i njegovu odluku o odlasku u Njemačku i želim mu da nastavi s dobrim igrama i nametne se hrvatskoj reprezentaciji. Sada nije moguće da bude na popisu reprezentacije, cijela priča je promijenila situaciju. U budućnosti će biti vremena, ali potez je na Sosi. Ja mu nemam što opraštati, nisam mu ništa ni zamjerio. Ali s obzirom na priču koja se dogodila, on neće biti na mom popisu za Euro", rekao nam je izbornik Dalić, koji je mladom igraču ranije garantirao debi za A reprezentaciju i mjesto na širem popisu, kazao je Dalić za Index.

Nažalost za Sosu, Dalićeva je odluka ispravna!

Europsko prvenstvo održava se za mjesec dana, pojava Sose u kampu reprezentacije u ovom trenutku mogla bi poremetiti pozitivnu atmosferu više zbog vanjskih nego unutrašnjih pritisaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.