MINISTAR NA FACEBOOKU

Šimuniću, tebi treba lekcija iz povijesti!

Srijeda, 20. studenog 2013. 16:31 Napisao/la  SC

Ja ne trebam sve komentirati, kao što ni drugi ne trebaju sve komentirati, kazao je Niko Kovač

Dan nakon utakmice izbornik Niko Kovač nije htio komentirati Šimunićev pozdrav Za dom spremni:

- Znao sam da ćete me to pitati, ali neću vam odgovoriti. Ja ne trebam sve komentirati, kao što ni drugi ne trebaju sve komentirati, rekao je Kovač na presici.

Zato su reagirali političari. Ministar Željko Jovanović napisao je na svom Facebook profilu:

- E moj Šimuniću, tebi treba lekcija iz povijesti. Ako želiš, osobno ću ti pomoći da dobiješ dobrog profesora povijesti i shvatiš kakav je to poklič ‘Za dom spremni!, piše Jovanović.

- Očekujemo da nadležna sportska tijela poduzmu korake koji su u skladu sa zakonom. Šimunić je time prekršio hrvatski Ustav i hrvatske zakone, izjavio je Milorad Pupovac.

- Očito nekim glavama još nije sazrjelo da je to nešto što je nedopustivo na ovakvim javnim priredbama. Naši reprezentativci bi trebali biti svjesni toga što je, a što nije dopušteno. Skandirati s dijelom publike ustaški pozdrav je nedopustivo, a bojim se i kažnjivo, rekla je Gordana Sobol.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.