Veliki hrvatski potencijal završava na rosteru od najviše petnaestak igrača

Srijeda, 16. studenog 2022. 14:59 Napisao/la  SC

S prikazanim u prvih sat vremena Zlatko Dalić ne može biti zadovoljan, Saudijci su u prvom poluvremenu bilo puno opasniji

Veliki hrvatski potencijal završava na rosteru od najviše petnaestak igrača

Hrvatska reprezentacija pobijedila je Saudijsku Arabiju u jedinoj pripremnoj utakmici pred nastup na SP u Kataru.

Jedini pogodak postigao je Kramarić, koji je u 82. minuti nanizao nekoliko saudijskih braniča na ulasku u kazneni prostor slijeva prije nego što je desnom nogom poslao  loptu u bliži kut - 0:1.

Hrvatska je pobijedila u utakmici tijekom koje je prepoznatljive konture igre dosegnula tek u zadnjih dvadesetak minuta, kada su na terenu bili najbolji igrači.

S prikazanim u prvih sat vremena Zlatko Dalić ne može biti zadovoljan, utakmica je još jednom povrdila da veliki potencijal hrvatske reprezentacije završava na rosteru od najviše petnaestak igrača.

Saudijci su u prvom poluvremenu bilo puno opasniji, propustili su realizirati tri vrlo izgledne prilike (Al-Buraikan 28, Al-Sheri 38, 41), hrvatska momčad praktično nije zaprijetila.

Zadnju veliku priliku za Saudijce nije iskoristio Al-Dawsari (63), nakon toga promijenile su se momčadi i odnosi na terenu.

SUDIJSKA ARABIJA: Al-Owais, Abdulhamid, Al-Amri, Al-Bulaihi (46 Al-Tambakti), Al-Shahrani, Kanno (80 Al-Dawsari), Al-Malki (79 Al-Hassan), Al-Buraikan (80 Bahebri), Al-Faraj (68 Al-Abed), Al-Dawsari, Al-Shehri (61 Asiri)

HRVATSKA: Livaković, Stanišić, Lovren (58 Vida), Erlić, Barišić, Majer, Brozović (65 Modrić), Sučić (46 Kovačić), Vlašić (46 Oršić), Petković (58 Kramarić), Pašalić (65 Perišić)

Pripremna utakmica: Saudijska Arabija - Hrvatska 0:1 (Kramarić 82)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.