Zlatko Dalić: Utakmica protiv Saudijske Arabije nije nam trebala zbog određivanja taktike

Četvrtak, 17. studenog 2022. 13:33 Napisao/la  SC

Maroko je  najvažnija utakmica u godini, tu moramo pokazati svoju snagu i kvalitetu, kaže izbornik

Zlatko Dalić: Utakmica protiv Saudijske Arabije nije nam trebala zbog određivanja taktike

Zlatko Dalić odavno je odredio početni sastav za prvu utakmicu u Kataru, izbornici reprezentacija u velikoj su prednosti pred trenerima klubova, jer se mjesecima pripremaju za utakmice.

- Utakmica protiv Saudijske Arabije nama nije trebala zbog određivanja taktike, mi već sve znamo, pitanje je samo jednog ili dva igrača. Ne lutamo, nismo u problemima. Jedino na poziciji desnog krila nemamo konstantu, trebamo pronaći igrača koji će najbolje biti kompatibilan Kramariću. Pašalić je odlično odigrao nekoliko zadnjih utakmica na tom mjestu, Vlašić to igra u klubu, dok Majeru to nije prirodna pozicija. No, siguran sam da neću pogriješiti koga god da stavim, kaže Dalić.

Hrvatska 23. studenoga igra protiv Maroka:

- Maroko je ključ, najvažnija utakmica u godini. Tu moramo pokazati svoju snagu i kvalitetu, jer prva utakmica puno toga određuje, naglasio je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.