SKANDALOZNO PONAŠANJE

Niko Kovač ispričao se domaćinima zbog navijača

Četvrtak, 06. ožujka 2014. 09:15 Napisao/la  SC

Na trbinama osvanula poruka: Četnici hrvatskog nogometa, stiže vas Oluja navijačkog pokreta!

Niko Kovač može biti zadovoljan s prikazanim u zadnjih pola sata prijateljske utakmice protiv Švicarske. Hrvatska je u St. Gallenu odigrala neodlučeno (2:2) zahvaljujući dvama pogocima Ivice Olića iako u prvom dijelu nije ni približno igrala na očekivanoj razini.

- Odigrali smo prvo poluvrijeme bez želje, strasti, agresivnosti, a u drugom smo pokazali pravo lice. Vidjeli ste tko je igrao u prvom, a tko u drugom dijelu. Kada primite dva gola, teško možete pobijediti. Nisam zadovoljan igrom u obrani. Prvih 45 minuta smo igrali presporo, previše u širinu i zato su nas Švicarci zatvarali. U nastavku smo igrali brže i odmah se vidio rezultat. Imali smo samo tri dana priprema tijekom kojih gotovo da uopće nismo trenirali. Tijekom priprema za Svjetsko prvenstvo morat ćemo dosta poraditi na uigravanju da bismo postignuli automatizme, rekao je Kovač.

Izbornik se osvrnuo na skupinu tzv. navijača koji su bakljadom pokvarili ugođaj:

- Iskoristit ću priliku i ispričati se domaćinu na ponašanju nekih takozvanih navijača. Njima nije mjesto na stadionu. Malo ih je, ali bacaju lošu sliku na sve nas, rekao je Kovač.

Uz bakljadu s tribina stadiona odjekivali su povici protiv Mamića i čelnika HNS-a, osvanuo je je i transparent sljedećeg sadržaja: Četnici hrvatskog nogometa, stiže vas Oluja navijačkog pokreta!.

Autori transparenta likovima nacrtanima na zastavama pokazali su na koga se to odnosi: Zdravka Mamića, Davora Šukera, Damira Vrbanovića, Zorislava Srebrića, Zorana Cvrka, Michela Platinija i Zorana Milanovića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.