UOČI MAKEDONIJE

Štimac i Mourinho odlučuju o Modrićevu nastupu

Ponedjeljak, 27. kolovoza 2012. 15:57 Napisao/la  Ivan Jelić

Trebamo sačekati što će odlučiti Real Madrid, odnosno Jose Mourinho, kaže Štimac

Prelasku Luke Modrića u slavni Real Madrid posebno se obradovao izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac:

 

- Mislim da svi trebamo biti sretni što je Modrić napokon postao igrač Real Madrida. Dobio je priliku da igra u jednom od najvećih i najslavnijih klubova na svijetu. Njegovim odlaskom u Real na vrijednosti je dobila i hrvatska reprezentacija, kaže Štimac.

 

Hrvatsku reprezentaciju čekaju dvije utakmice kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 7. rujna u Maksimiru gostuje Makedonija, četiri dana poslije 11. rujna Hrvatska gostuje u Bruxellesu gdje se igra protiv Belgije. Može se dogoditi da Modrić ne bude u momčadi protiv Makedonije:

 

- Trebamo sačekati što će odlučiti Real Madrid, odnosno Jose Mourinho. Modrić je istina trenirao individualno, no daleko je od prave forme. Do utakmice s Makedonijom ima vremena, donijet ćemo odluku koja će biti plod zajedničkog dogovora s Real Madridom, kazao je Štimac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.