Španjolski mediji posebno se bave s formom Marcela Brozovića

Petak, 14. lipnja 2024. 14:00 Napisao  I. V.

Brozović će u tri sezone dobiti oko 100 mil. eura, a koliko će u međuvremenu izgubiti kao igrač pokazat će vrijeme

Španjolski mediji posebno se bave s formom Marcela Brozovića

Uoči utakmice između Hrvatska i Španjolske španjolski mediji posebno se bave Marcelom Brozovićem, AS ističe da je Brozović jedina nepoznanica u hrvatskoj momčadi.

Brozović je u španjolskim medijima bio glavna tema, kada je Barcelona iz Intera htjela dovesti igrača kojega je Xavi istaknuo kao ponajboljega na svijetu na poziciji ispred zadnje linije obrane.

Najveća snaga hrvatske reprezentacije počiva na trojici središnjih veznih igrača: Luka Modrić odigrao je sezonu za Real Madrid na iznenađujuće visokoj razini s obzirom na dob, Mateo Kovačić postao je standardni igrač u ponajboljoj momčadi na svijetu, Marcelo Brozović igrao je u saudijskoj ligi koja se ni po čemu ne može uspoređivati s najboljim ligama na svijetu.

Barcelona nije mogla platiti Interu 20 mil. eura za Brozovića, koji je otišao u Al Nassr zbog nevjerojatne zarade nakon što je saudijski klub bez problema platio 23 mil. eura odštete.

Brozović će u tri sezone dobiti oko 100 mil. eura, a koliko će u međuvremenu izgubiti kao igrač pokazat će vrijeme.

U utakmici protiv Portugala u Lisabonu igrao je Brozović 75 minuta, nije izgledao fizički moćno kao u razdoblju tijekom kojega je igrao Seriju A.

Od Brozovića itekako ovisi način igre Hrvatske protiv Španjolske, ističe AS.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.