SLAVEN BILIĆ PORUČUJE

Oliću ćemo pomoći da se vrati

Nedjelja, 20. svibnja 2012. 16:14 Napisao/la  Z. G.

- Kako će se psihološki oporaviti? Ma, mi ćemo mu pomoći, i njemu i Pranjiću.

 

Ivica Olić nikad u životu neće zaboraviti taj jedanaesterac, ali siguran sam da će u našem okruženju to uspjeti potisnuti, istaknuo je izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić dan nakon što je Olić propustio iskoristiti kazneni udarac u finalu Lige prvaka.

- Kako će se psihološki oporaviti? Ma, mi ćemo mu pomoći, i njemu i Pranjiću. Zbog njih mi je dvojice žao što Bayern nije osvojio Ligu prvaka. Uostalom, jedanaesterce su promašivali i najveći igrači. Bayern je bio bolji, ali s druge mi je strane - drago zbog Chelseaja! Drago mi je zbog Drogbe, Lamparda, Terryja, Čecha… Nekad je Chelsea znao nepravedno gubiti, a ova ih je put pratila i sreća. Pa, i Drogba je rekao da je Bog sve to negdje zapisao“, dodao je Bilić.

Kako god, Olić i Pranjić još će neko vrijeme ostati u Münchenu, jer će Bayern u srijedu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Nizozemske. U nedjelju se na okupljanju reprezentativaca u Zagerbu nisu pojavili ni vratari Pletikosa i Subašić, kao niti ozlijeđeni Lovren.

- Završen je prvi dio priprema u Sloveniji, bilo je optimalno… Sad nam slijedi dio priprema u Rovinju, ondje će nam se ubrzo priključiti Subašić. Pletikosa će, pak, u utorak sa svojim Rostovom igrati uzvratnu utakmicu play-outa za ostanak u ruskoj ligi. Lovren je još uvijek u Francuskoj na oporavku. Trebao bi se priključiti početkom tjedna. Njegov se oporavak odvija dobro, vidjet ćemo kako će sve to ići. Svi su ostali kandidati - tu!,
izvijestio je Bilić.

Konačni će popis sa 23 putnika za EURO morati predati do 28. svibnja.

- Zdravi smo, u formi, motivirani. Svjesni smo što trebamo raditi da dođemo do onoga što želimo, zaključio je Slaven Bilić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.