Siniša Mihajlović: Ivanović i Kolarov su krivci za poraz, a Belgija je dokazala da je favorit skupine

Subota, 13. listopada 2012. 13:08 Napisao/la  SC

Boli me što da iskusniji igrači koji igraju već dosta godina u velikim klubovima nisu stali na loptu u drugom dijelu kao što smo se dogovorili. Tu mislim na Ivanovića i Kolarova. Tu smo izgubili ravnotežu i ujedno utakmicu, rekao je izbornik Srbije

Hrvatska je slavljem u Makedoniji napravila veliki posao, no još bolju večer imala je Belgija koja je na teškom gostovanju u Srbiji odnijela tri boda. Izabranici Siniše Mihajlovića potopljeni su na kraju s tri pogotka. Atmosferu je dodatno zakuhala i svađa između navijača i Aleksandra Kolarova koji je nakon utakmice otišao prema tribinama da se razračuna s publikom.

- Belgija me nije iznenadila, znao sam da imaju odličnu rprezentaciju i da će kazniti našu najmanju grešku. Oni su favoriti u skupini i to su i pokazali, ustvrdio je Siniša Mihajlović, izbornik Srbije,  nakon utakmice.

- Prvo poluvrijeme smo bili bolji, mislim da je njihovo vodstvo 1:0 bilo nezasluženo. Nakon toga je bila jedna druga utakmica i u suštini Belgija je zasluženo pobijedila. Žao mi je zbog navijača jer su došli u velikom broju i navijali su cijelu utakmicu. Nisu zviždali i nosili su igrače. Ja im se javno ispričavam. Zaslužili su da reprezentacija pobjedi, dodao je Mihajlović koji je odmah pronašao krivce za poraz.

- Ako igramo kao što smo igrali prvo poluvrijeme možemo svakoga pobijediti, ako igramo kao što smo igrali drugo poluvrijeme možemo od svakoga izgubiti. To su dva lica ove momčadi što je na neki način normalno jer ima puno mladih igrača. Boli me što da iskusniji igrači koji igraju već dosta godina u velikim klubovima nisu stali na loptu u drugom dijelu kao što smo se dogovorili. Tu mislim na Ivanovića i Kolarova. Tu smo izgubili ravnotežu i ujedno utakmicu. To je presudilo i naši najiskusniji igrač koji su radili suprotno od dogovora. Išli smo grlom u jagode jer smo mislili da što više napadamo da ćemo dati više golova. To su pogreške koje se plaćaju, zaključio je Siniša Mihajlović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.