NIKO KOVAČ KAŽE

Šimunićevi prijatelji su Hrvati, Australci, Srbi...

Subota, 21. prosinca 2013. 21:06 Napisao/la  SC

Žao mi je Šimunića, on je dobar momak, čovjek koji nikoga nije htio uvrijediti, kaže Kovač

Niko Kovač u razgovoru za RTL ponovio je svoj stav u vezi Josipa Šimunića, kojega je FIFA suspendirala 10 utakmica zbog proustaškog pokliča "Za dom, spremni"

- Žao mi je Šimunića, on je dobar momak, čovjek koji nikoga nije htio uvrijediti. U krugu njegovih prijatelja ima raznih nacija počevši od Hrvata, Australaca, Srba, Amerikanaca, Austrijanaca. Vjerujte mi da nikoga nije htio uvrijediti, kaže Kovač.

O nastupu na SP, izbornik je rekao sljedeće:

- Svi će nas gledati, našu malu državu. Protiv Brazila otvaramo turnir, a mi se moramo potruditi da im što više otežamo. Pripremit ćemo se za svakog protivnika, a na igračima je da to odrade na terenu. Za reprezentaciju konkuriraju svi koji imaju hrvatsku putovnicu i igraju vrhunski nogomet. Očekujem da se pokažu na terenu, a mi ćemo odlučiti je li to dovoljno ili ne. Što se tiče Sertića, ako iskaže želju da igra za hrvatsku reprezentaciju, pogledat ćemo ga uživo, kaže Kovač. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.