Niko Kovač posjetio Bad Tatzmannsdorf, izbornik još uvijek nije odredio širi popis od 30 igrača

Četvrtak, 24. travnja 2014. 16:26 Napisao/la  SC

Reprezentacija je prvi put boravila u Bad Tatzmannsdorfu uoči nastupa na EURO-u 2008. godine

Niko Kovač posjetio je Bad Tatzmannsdorf, austrijski welness-centar udaljen stotinjak kilometara od Beča.  Izbornik nogometne reprezentacije provjerio je uvjete u kojima  će se hrvatska reprezentacija pripremati za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

- Nemam još imena 30 igrača za preliminarni popis. Imamo još pripremnih utakmica, ali najvažnije je da svi budu zdravi. Imamo dobre i intenzivne veze s Bad Tatzmannsdorfom. Stvorili smo prijateljski odnos i zahvalio bih domaćinima u ime Hrvatskog nogometnog saveza na lijepoj dobrodošlici. Momčad je ovdje bila jako lijepo primljena i nije bilo teško odlučiti o ponovnom dolasku iako je bilo i drugih mogućih destinacija. Nema što domaćini neće za nas napraviti, a to je igračima vrlo bitno. Napravili smo fantastičan posao dolaskom u Bad Tatzmannsdorf,  kazao je Kovač na konferenciji za novinare održanoj u Bad Tatzmannsdorfu.

Popis 30 igrača hrvatski će izbornik obznaniti 13. svibnja, a iz tog kruga će odrediti 23 putnika za Brazil. Njihova imena mora dostaviti FIFA-i do 2. lipnja. Okupljanje reprezentacije zakazano je 21. svibnja u Zagrebu, gdje nakon testiranja odlaze u Bad Tatzmannsdorf. Reprezentacija je prvi put boravila u Bad Tatzmannsdorfu uoči nastupa na EURO-u 2008. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.