Niko Kovač, izbornik Hrvatske: Optimist sam, Hrvatska i Italija su favoriti u ovoj skupini

Nedjelja, 23. veljače 2014. 14:19 Napisao/la  SC

- Objektivno gledajući, mislim da smo Talijani i mi favoriti ove skupine, mada mogu reći da su Bugarska, Norveška, Azerbajdžan i Malta ozbiljne momčadi, rekao je Kovač

Kuglice u francuskoj Nici odlučile su da će Hrvatska u kvalifikacijama za sljedeću europsku smotru odmjeriti snage s Italijom, Norveškom, Bugarskom, Azerbajdžanom i Maltom u Skupini H.

- Što se tiče naše skupine, ja sam zadovoljan, sažeo je Niko Kovač, izbornik reprezentacije Hrvatske, koji je zajedno s delegacijom Hrvatskog nogometnog saveza prisustvovao ždrijebu.

- Objektivno gledajući, mislim da smo Talijani i mi favoriti ove skupine, mada mogu reći da su Bugarska, Norveška, Azerbajdžan i Malta ozbiljne momčadi. Smatram da ćemo se morati prilagoditi raznim stilovima, nastavio je Kovač.

Kovač vjeruje da će Hrvatska biti među putnicima na završni turnir u Francuskoj, na kojemu će po prvi puta nastupiti ukupno 24 reprezentacije.

- Bit će vrlo zanimljivo, ali sam apsolutni optimist i razmišljam pozitivno.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.