Nediljko Labrović sve bliže Augsburgu, bundesligaš u vrataru Rijeke konkurenta Finnu Dahmenu

Subota, 08. lipnja 2024. 12:06 Napisao/la  SC

Pričuvni vratar  Tomas Koubek branio je tri posljednje utakmice, nije uvjerio struku da može postati "jedinica"

Nediljko Labrović sve bliže Augsburgu, bundesligaš u vrataru Rijeke konkurenta Finnu Dahmenu

Nediljko Labrović sve je bliže Augsburgu!

Njemački mediji potvrdili su interes njemačkog bundesligaša za vratara Rijeke, koji se nalazi na popisu Zlatka Dalića uoči EP-a.

Prema istom izvoru Augsburg traži vratara koji će biti konkurencija Finnu Dahmenu, koji se oporavlja nakon operacije zgloba.

Dahmen je standardno branio tijekom prošle sezone, 26-godišnji vratar teže se ozlijedio tri kola prije kraja sezone, trebao bi se priključiti momčadi na početku priprema, ali sigurno mu treba vremena za oporavak.

Treba naglasiti da struka Augsburga nije u potpunosti bila zadovoljna njegovim obranama, pa nekadašnjem U-21 europskom prvaku žele dovesti konkurentnog vratara.

Pričuvni vratar Augsburga bio je Tomas Koubek, koji je branio tri posljednje utakmice, nije uvjerio struku da može postati "jedinica", 31-godišnjem Čehu istječe ugovor i izvjesno odlazi.

Augsburg vidi Labrovića među kandidatima za prvoga vratara što je svakako kompliment vrataru Rijeke, koji je zadnje dvije sezone branio na vrhunskoj razini sve do zadnjih utakmica u HNL-u ove sezone, kada je neočekivano zaredao s nekoliko velikih pogrešaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.