Zlatko Dalić: Ne znam što će biti sa mnom nakon Europskog prvenstva

Srijeda, 22. studenog 2023. 21:40 Napisao/la  SC

Ovo što smo sada pokazali, nije dovoljno za napraviti rezultat na Euru, kaže izbornik reprezentacije

Zlatko Dalić: Ne znam što će biti sa mnom nakon Europskog prvenstva

Zlatko Dalić pred kamerama NoveTV ovako je prokomentirao svoje planove:

- Mnogo toga sam odbio zbog Eura, bio sam u velikom pritisku i grču, ali drugo me ništa ne zanima. Moja uloga izbornika nema cijenu, a što je sigurno jest da ću Hrvatsku voditi u Njemačkoj i da ćemo tamo napraviti sve da napravimo rezultat dostojan Hrvatske, a što će biti kasnije, možda je vrijeme za neke mlađe, s novom energijom i elanom. Istrpio sam mnogo toga, pogotovo nakon Walesa i Turske, ali sam postao još jači. Ono što je meni jako važno je da me igrači slijede. U Njemačkoj će biti sedam godina. Ponos, čast, veselje i sreća. Hvala Bogu na toj šansi i mislim da je to sjajno, kazao je Dalić.

Svjestan je izbornik u kakvom je stanju momčad ostvarila plasman na EP 2024:

- Na Euru moramo biti kvalitetniji i bolji, ako nam se vrate Perišić i Kovačić bit ćemo bolji u kadru, ali moramo biti agresivniji, odlučniji, hrabriji, ne možemo samo čekati Luku i Brozovića da riješe. Mlađi igrači moraju preuzeti odgovornost, biti agresivniji. Ovo što smo sada pokazali, nije dovoljno za napraviti rezultat na Euru, poručio je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.