Zlatko Dalić: Pogriješio sam u nekim stvarima, nisam bio dosljedan sebi!

Utorak, 29. lipnja 2021. 22:14 Napisao/la  SC

Modrić može biti primjer svima, ponašanjem, igrom i odnosom, obavit ću razgovor s Lukom, onda ćemo on i ja povući neke poteze, kaže Dalić

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

Zlatko Dalić izvjesno ostaje na klupi reprezentacije, za sada se jedino promijenila retorika:

- Moram napraviti analizu svega što se događalo proteklih mjesec dana, moram sam sa sobom raščistiti neke stvari, moram promijeniti neke stvari. Ako nastavim, moram neke stvari drugačije raditi. Pogriješio sam u nekim stvarima, nisam bio dosljedan sebi. Moram shvatiti da sam napravio pogreške i ispraviti ih. Ako ne ispravim pogreške, onda nismo ništa nisam napravio nakon svega ovoga. Ovo mi je bila dobra škola, znam gdje sam pogriješio i idem dalje, rekao je Dalić za NovuTV.

Na pitanje jesu li neki igrači potrošili kredite, Dalić kaže:

- Mislim da jesu!

Dalić je naglasio da će njegova odluka ovisiti o Luki Modriću:

- Modrić može biti primjer svima, ponašanjem, igrom i odnosom pokazuje koliko daje za Hvatsku. Sigurno da je bio tužan i razočaran, bilo mu je teško. Nakon što je osjetio podršku u Kopenhagenu, sigurno da ga to vuče dalje. Obavit ću razgovor s Lukom, onda ćemo on i ja povući neke poteze, zaključuje Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.