Gigfi Buffon: Biti podcijenjen na velikim turnirima može biti dobra stvar za Italiju!

Subota, 01. lipnja 2024. 12:00 Napisao/la  SC

Naša povijest pokazuje da će svatko tko se suoči s nama mora biti potpuno koncentriran kako bi osvojio tri boda, kaže Buffon

Buffon i Spalletti
Buffon i Spalletti

Gigi Buffon ovako je procijenio talijanske šanse na EP-u:

- Mislim da ova reprezentacija ima veliku vrijednost i da je nedovoljno cijenjena, kao momčad i kao pojedinci. Biti podcijenjen na velikim turnirima može biti dobra stvar za Italiju, nadam se da će to biti slučaj i ovaj put, kaže Buffon.

Talijanski u skupini igraju protiv Španjolske, Hrvatske i Albanije:

- Ovo je sigurno najteža skupina na Euru, ali bit će teška i za naše protivnike. Dobro je znati da nas se druge momčadi boje, jer nas smatraju favoritima. Naša povijest pokazuje da će svatko tko se suoči s nama mora biti potpuno koncentriran kako bi osvojio tri boda. Na kraju krajeva, mi smo branitelji naslova iako se nismo uspjeli plasirati na Svjetsko prvenstvo. Svi znaju da će se morati dodatno potruditi da nas pobijede, rekao je član stručnog stožera talijanskog izbornika:

- Spalletti pokušava prenijeti momcima važne naputke na taktičkoj, tehničkoj i emocionalnoj razini. On ima sjajan stožer, sljedećih nekoliko dana s igračima će provoditi 15 do 16 sati dnevno. Učinit će sve da navijači budu ponosni na nas, naglasio je Buffon.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.