Mate Bilić: Irska je najvažnija utakmica

Subota, 03. prosinca 2011. 11:18 Napisao  Marko Babić

Na papiru za Hrvatsku je najvažnija prva utakmica protiv Irske jer moramo dobro otvoriti EURO - izjavio je hrvatski napadač

Nada se EURO-u - Mate Bilić
Nada se EURO-u - Mate Bilić Foto: google.hr

Nakon ždrijeba za EURO Španjolci su za mišljenje pitali i Matu Bilića, bivšeg napadača Hajduka koji trenutno igrao u redovima španjolskog Sportinga.

 - Nismo se baš nadali Španjolskoj u skupini. To je najbolja reprezentacija na svijetu. Bit će dosta teško jer Italija i Irska su dobre i neugodne reprezentacije i imaju odlične trenere.  Ipak, Hrvatska će na EURO-u igrati s puno ponosa i vjerujemo u dobar rezultat  – izjavio je Mate Bilić.

 - Na papiru, za Hrvatsku je najvažnija prva utakmica protiv Irske jer moramo dobro otvoriti EURO. Nedavno smo igrali protiv Irske, završilo je 0:0 i Irci su se pokazali kao neugodan suparnik.  Hrvatska je puno naučila i pogrešaka i kvalifikacijama za EURO i to želimo pokazati.  Slaven Bilić mi je rekao da sam na širem popisu od 30 igrača i nadam se da ću nastupiti na završnici - zaključio je Bilić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.