Marko Livaja Nisam očekivao da ću biti na SP-u kada sam došao u Hajduk

Subota, 19. studenog 2022. 10:20 Napisao/la  SC
Marko Livaja Nisam očekivao da ću biti na SP-u kada sam došao u Hajduk
Foto: Facebook

Marko Livaja prvi put je izašao pred novinare otkada se ozlijedio zbog lega nije igrao protiv Saudijska Arabija u Rijadu.

- Nije ništa strašno, bio je hematom. Nadam se da ću u ponedjeljak početi normalno trenirati, rekao je Livaja, koji debitira na velikim natjecanjima:

- Ima dosta novih igrača, koji još nisu igrali na velikom natjecanju. Svima je čast predstavljati svoju zemlju. Ne opterećujem se, prvi fokus mi je da ozdravim, a onda da pomognem reprezentaciji ako mogu. Pomogao mi je i gol protiv Austrije, moglo bi se reći prvi bitan gol za reprezentaciju. Nisam očekivao da ću biti na Svjetskom prvenstvu kada sam došao u Hajduk. Nisam opterećen tim da moram nešto pokazati da bih bio na idućem velikom natjecanju. Imamo kvalitetu naprijed, nije bitno tko će zabiti golove, bitno je da igramo dobro, a golovi će sami doći, poručio je Livaja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.