Marijan Kustić: Zaista bi bila nogometna nepravda da na kraju nismo slavili

Ponedjeljak, 15. studenog 2021. 12:33 Napisao/la  SC

Kustić u relativno kratkom razdoblju uspio vratiti reprezentaciju u Split, koji je godinama bio zabranjeni grad za sve što ima predznak HNS

Marijan Kustić
Marijan Kustić

Hrvatska reprezentacija ostvarila je izravni plasman na SP 2022, Marijan Kustić ostvario je veliku uspjeh na početku predsjedničkog mandata.

- Od srca čestitam izborniku Zlatku Daliću i njegovom stožeru te našim reprezentativcima predvođenima kapetanom Modrićem na plasmanu u Katar, što je izuzetno značajan uspjeh za hrvatski nogomet i naš Savez. Iza nas su zahtjevne kvalifikacije, obilježene i tom nesretnom pandemijom, i zato je ovaj izravni plasman još vrjedniji. Svaka čast Vatrenima na onome što su prikazali protiv Rusije jer su u zaista teškim uvjetima pokazali nevjerojatno srce, želju i strast, ali i iznimnu tehničku kvalitetu. Rusija tome nije mogla parirati, i zaista bi bila nogometna nepravda da na kraju nismo slavili jer smo u ovih 10 utakmica pokazali da smo najbolja momčad u skupini, prenosi Kustićevu izjavu službena stranica HNS-a.

Kustić je u relativno kratkom razdoblju uspio ostvariti još jedan uspjeh, vratio je reprezentaciju Split koji je godinama bio zabranjeni grad za sve što ima predznak HNS.

Više od 30.000 ljudi na tribinama bila je Kustiću najveća nagrada za uloženi trud:

- Iako nas vrijeme sve skupa nije poslužilo, ni taj pljusak nije mogao spriječiti slavlje Hrvatske. Hvala svim navijačima na sjajnoj potpori, nosili su nas kad je bilo teško i vjerovali zajedno s reprezentacijom da ćemo na kraju doći do tog zlata vrijednog pogotka. Hvala i svima iz organizacije na uloženom velikom trudu da utakmica bude na najvišoj razini. Prigodno je da aktualni svjetski doprvaci budu sudionici narednog Svjetskog prvenstva, a sada imamo godinu dana vremena uživati, i putem se ozbiljno pripremati za najveći nogometni spektakl na svijetu. Čestitke svima, poručio je Kustić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.