Luki Modriću prisjelo slavlje povijesne pobjede protiv Francuske

Utorak, 14. lipnja 2022. 08:59 Napisao/la  SC

Logično je bilo da dvojica najboljih igrača razmjene dresove za uspomenu, uslijedila ogorčena reakcija navijača Real Madrida i medija sklonih madridskom klubu

Luki Modriću prisjelo slavlje povijesne pobjede protiv Francuske

Hrvatska je prvi put u povijesti pobijedila Fracusku (1:0), Luka Modrić je postigao jedini pogodak i za uspomenu na utakmicu kući ponio dres Kyliana Mbappea.

Takav potez hrvatskog kapetana nije baš dobro sjeo navijačima Real Madrida i medijima naklonjenim madridskom klubu:

- Ne mogu vjerovati! Ja sam u šoku! Modrić, koji je vođa Reala traži dres od tipa koji se narugao Realu i navijačima tog kluba. Ne samo to, nego da on koji je Zlatna lopta i legenda, traži dres od Mbappea?! Pa to bi trebalo biti obrnuto, zavapio je u eter voditelj emisije El Chiringuito Josep Pedrerol.

U studiju je gostovao Guti, koji je dometnuo da bi taj dres "sada trebalo zapaliti",

Povijesna hrvatska pobjeda time je prisjela igraču, koji će u 37. godini iduću sezonu voditi igru Real Madrida.

Modrić je pokazao zbog čega slovi ponajboljim veznjakom na svijetu u utakmici protiv ponajbolje reprezentacije na svijetu koju vodi bez sumnje najbolji napadač na svijetu Kylian Mbappe.

Logično je bilo da dvojica najboljih igrača razmjene dresove za uspomenu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.