Luka Modrić stigao u Rijeku, suigrači dočekom iznenadili kapetana

Utorak, 04. lipnja 2024. 19:28 Napisao/la  SC
Luka Modrić stigao u Rijeku, suigrači dočekom iznenadili kapetana

HNS je objavio sljedeću obavijest:

Hrvatski nogometni reprezentativci priredili su kapetanu Luki Modriću po dolasku u hotel veliko čestitarsko iznenađenje za šesti naslov prvaka Europe s Real Madridom.

Cijela momčad priredila je Luki tajni doček. Nije mu bilo na kraj pameti. Uostalom, sve je izgledalo sasvim uobičajeno. Uobičajena strka u predvorju hotela, Lukini obožavatelji na svakom koraku. Potpisi i fotografije za vječnu uspomenu. Zakasnio je taman toliko da momčad koja se vratila s treninga uspije u svom naumu i ušulja se u njegovu sobu desetak minuta prije.

Luka nije ni slutio što ga čeka kad je iz kuverte uzimao karticu i ulazio u sobu... A onda... Iznenađenje! Suigrači na okupu, pljesak dobrodošlice i himna Lige prvaka s velikog zvučnika. Ugodno iznenađenje na početku još jedne Lukine misije u ulozi kapetana Vatrenih. Zaslužio je. I kao najtrofejniji igrač u povijesti velikog Real Madrida, i kao predvodnik najveće generacije u povijesti hrvatskog nogometa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.