Kranjčar: Poslije svega što mi se dogodilo moguće je da netko drugi dobije prednost

Ponedjeljak, 21. svibnja 2012. 15:57 Napisao/la  SC

Moram dokazati izborniku da mogu igrati u početnom sastavu, kaže Niko Kranjčar

Reprezentacija se preselila u Rovinj, gdje su počele intenzivnije pripreme za nastup na EURO-u. Izbornik Slaven Bilić zatvorio je treninge, režim rada je natjecateljski. Unutar momčadi polako se dižu tenzije i podgrijava zajedništvo koje Bilićeva najava odlaska nije poremetila:

- Budući da imamo isti cilj na EURO-u, dobro je što znamo da izbornik odlazi. Mislim da to neće poremetiti dobru atmosferu, kaže Niko Kranjčar koji realno procjenuje odnos snaga u našoj skupini:

- Ako u prvoj utakmici pobijedimo Irsku, možemo proći skupinu. Međutim, favoriti su Španjolska i Italija, čak i osvajanje naslova prvaka, smatra Niko kojega muče posljedice ozljede i sjedenja na klupi.

- Poslije svega što mi se dogodilo ove sezone moguće je da netko drugi dobije prednost. Moram dokazati izborniku da mogu igrati u početnom sastavu, zaključuje Kranjčar.

Reprezentacija u petak u Puli igra prijateljsku utakmicu protiv Estonije.

Fotogalerija: Duško Marušić/Pixsell

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.