Koliko je Brozović ostao Brozović otkada igra saudijsku ligu?

Subota, 08. lipnja 2024. 12:35 Napisao/la  SC
Koliko je Brozović ostao Brozović otkada igra saudijsku ligu?

Sudeći prema najavama iz Lisabona, Zlatko Dalić utakmicu (18.45) protiv Portugala trebao bi početi u sljedećem sastavu: Livaković - Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol - Brozović, Kovačić, Modrić - Kramarić, Pjaca - Budimir.

Dalić će Gvardiola koristiti na lijevoj strani isto kao Pep Guardiola, Pongračić je dobio prednost na mjestu stopera ispred Erlića i Vide, Pjaca ispred nespremnog Perišića, ostalo je očekivano.

Utakmica protiv Portugala posebice će biti važna za trojicu veznjaka, koji su činili najbolji središnji trokut na SP-u Kataru.

Kovačić je u završnici sezone postao standardni igrač Manchester Cityja, Modrić je u dresu Real Madrida prošle sezone bio Modrić bez obzira na godine, utakmica protiv Portugala trebala bi pokazati koliko je Brozović ostao Brozović otkada igra saudijsku ligu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.