Pročitajte što su Josip Juranović i Dejan Lovren rekli nakon utakmice

Nedjelja, 14. studenog 2021. 17:24 Napisao/la  SC
Pročitajte što su Josip Juranović i Dejan Lovren rekli nakon utakmice

Josip Juranović odigrao je još jednu kvalitetnu utakmicu za vatrene.

- Igrali  smo jako dobar nogomet, dali smo sve što je u našoj moći, pogotovo ispred ovoliko naših vjernih navijača, vjerujem da su uživali. U svlačionici je bila pozitivna energija, znali smo da ćemo ga zabiti, sreća nas je nagradila, zasluženo idemo u Katar. Živim svoj san, držat ću ga koliko god je moguće. Hrvatska raste iz utakmice u utakmicu, u Kataru će biti velika. Atmosfera na Poljudu bila je božanstvena, rekao je Josip Juranović.

Zadovoljan je bio i Dejan Lovren.

- Definitivno zasluženo idemo na SP, od prve minute pokazali smo inicijativu, vjeru i borbenost. Teren je bio užasno težak, ali borili smo se za svaku loptu, bilo je samo pitanje trenutka kada ćemo zabiti pogodak. Čim je počela utakmica zapitali smo se što je ovo, ali pokazali smo karakter i znanje. Kad tad je trebalo ući. Zaslužena pobjeda, čestitam i svim navijačima, bilo ih je prekrasno vidjeti u ovom broju. Mene čeka povratak u Rusiju, ali neće biti nikakvog zadirkivanja. Uvijek treba imati respekt, moglo je biti i obrnuto. Mi smo momčad koja sama sebi mora zakomplicirati život. No, najjači smo kada je najpotrebnije, ja uvijek vjerujem u ovu momčad i kada nas svi guraju na dno mi smo jaki u glavama, rekao je Dejan Lovren.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.