Jose Mourinho izdvojio favorite za naslov europskog prvaka u Njemačkoj

Nedjelja, 09. lipnja 2024. 13:12 Napisao/la  SC

U Romi nisam igrao za pobjedu. Uvijek morate govoriti da igrate za pobjedu, ali to nije istina, kaže Mourinho

Jose Mourinho izdvojio favorite za naslov europskog prvaka u Njemačkoj

Jose Mourinho ovako je odgovorio na pitanje može li Italija obraniti naslov europskog prvaka:

- Ne vjerujem! Nemaju baš talentiranu momčad i ne vjerujem da će ponovno pobijediti. Mislim da favorite praktično svi vide na isti način, to su Portugal, Engleska, Francuska, zatim Njemačka i Španjolska, kazao je Mourinho.

Mourihno je nedavno postao trener Fenerbahcea:

- Ono što me natjeralo da prihvatim posao u Fenerbahceu je to što mi je nedostajalo igrati za pobjedu, trenirati za pobjedu. U Romi nisam igrao za pobjedu. Uvijek morate govoriti da igrate za pobjedu, ali to nije istina. To nije bila istina, ništa se nije promijenilo nakon mog odlaska do kraja prvenstva. Ono što smo postigli u Europi bilo je malo izvan okvira, ali na nacionalnoj razini nismo se mogli natjecati. Fenerbahce će imati svojih poteškoća u Europi, ali borba za nacionalno prvenstvo vodi se između Fenerbahcea, Bešiktaša, Galatasaraya i ponekad Trabzonspora. Motiviran sam izazovom da osvojim naslov prvaka što mi je nedostajalo u Romi i Tottenhamu, rekao je Mournho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.